• Головна
  • Володимир Парасюк запропонував Порошенку припинити домовлятись з терористами
12:09, 29 червня 2014 р.

Володимир Парасюк запропонував Порошенку припинити домовлятись з терористами

Також Порошенку пригрозили новим Майданом

Про це повідомив на своїй сторінці написав Володимир Парасюк зі Львівщини на своїй сторінці у Facebook.

 

 «Зараз не час для зволікань і безглуздих розмов, потрібно діяти і робити це якнайшвидше. Якщо не знаєте, що робити, порадьтесь із військовими. Але не з тими зажирілими кабінетними генералами, які за гроші пропускають через кордон терористів, які продають сухпайки і будують дачі за вкрадені в армії гроші. Ви порадьтесь із бойовими офіцерами, які зараз на сході воюють без бронижелетів та в розтоптаних берцах. Вони точно знають як виграти цю війну.

Особисто я переконаний, що зараз необхідно зробити наступне:

1. Оголосити військовий стан в Донецькій та Луганській областях.
2. Звільнити всіх генералів. З них і так користі ніякої, а ми ще мусимо їх годувати. На їх місце призначити справжніх бойових офіцерів.
3. Перекрити кордон з підірацією, але реально, а не на словах.
4. Зробити один єдиний координаційний центр для усіх підрозділів, які беруть участь в АТО.
5. Призначити на керівні посади тільки тих людей, які не бояться брати на себе відповідальність за долю країни.
6. Припинити домовлятись з терористами.
7. Зробити все необхідне для того, щоб армію вдягнути-взути-озброїти. Народ робить все, що може. 70-літні бабусі на собі з Польщі бронижелети переносять для військових, депутати з міністрами могли б і від зарплати відмовитись хоч раз.
8. Навести лад із міліцією на Сході. Тут аж кишить продажними ментами, прокурорами та сбушниками. Ми затримуємо сепаратистів, віддаємо правоохоронцям, а вони цю сволоту відпускають. Всіх міліціонерів Донбасу - звільнити. На разі на їх місце привезти міліцію із інших областей. Хто не погодиться їхати - звільнити. В Україні цих дармоїдів і так забагато.

Пане Порошенко, ви або робіть щось, або забирайтесь і далі свої шоколадки продавайте, бо якщо ні, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатись», - йдеться в повідомленні  Володмира Парасюка.

Нагадаємо, 21 лютого 2014 року на усю Україну прославився сотник Самооборони Майдану зі Львівщини, який оголосив ультиматум про збройний штурм у разі, якщо Янукович не піде у відставку.  Після цих слів, хід історії України набрав нового оберту – Віктор Янукович втік з країни.

Зазначимо, Голова держави на підставі рішення Ради національної безпеки та оборони учора, 27 червня, продовжив режим незастосування сили на сході України до 22:00 понеділка, 30 червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Парасюк #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...