• Головна
  • Замість Сех львів’яни хочуть бачити головою Львівської ОДА – Рущишина
10:07, 8 червня 2014 р.

Замість Сех львів’яни хочуть бачити головою Львівської ОДА – Рущишина

Про це львівські активісти повідомили у своєму відкритому листі громадських середовищ Львова і Львівської області до Президента України Петра Порошенка.

У відкритому листі мовиться про те, що вже вдруге громада Львова звертається до Порошенка  із проханням врахувати інтереси громадян області та призначити на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації Ярослава Рущишина.

«Ярослав Рущишин є управлінцем нового типу, який критично потрібен нашій державі для того, щоб вимоги змін, висловлені на Майдані, були реалізовані. Ярослав Рущишин має значний досвід керівництва та багато років поспіль віддано служить місцевій громаді з власної доброї волі. Він має добру репутацію кризового менеджера і громадського діяча. Важливо зазначити, що кандидатура Ярослава Рущишина є рівновіддаленою від усіх політичних партій. Тому таке рішення здатне розблокувати нечесний і непрофесійний «квотний» принцип призначень на важливі посади», - вважають активісти.

Читайте також: 

Нагадаємо, 4 березня головою Львівської ОДА було призначено народного депутата від ВО "Свобода" Ірину Сех. Коли представляли нового губернатора на Євромайдані їй  . Також невдовзі після призначення активісти створили спільноту у соцімережі Facebook "Проти Сех".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...