• Головна
  • Податкова буде тиснути на підприємців, які дають зарплату в «конверті» та уникають податків
08:48, 4 червня 2014 р.

Податкова буде тиснути на підприємців, які дають зарплату в «конверті» та уникають податків

Львівська податкова вирішила співпрацювати із підприємцями.

У Львові стартувала акція «Хабарників до в’язниці». Усі, хто потерпають від хабарництва або з вас вимагали «подяку», звертайтеся заступника начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Дениса Шмигаля.

«Припиняйте шукати можливостей не платити податки, перестаньте працювати з «метеликами», «податковими ямами», «конвертами», «транзитерами», а якщо працюєте з подібною категорією, тоді не плачте, що на вас тиснуть. Тих хто працює з переліченою категорією, особливо після податкової амністії, будемо тиснути і будемо перевіряти прискіпливо і жорстко. Майте це на увазі. Бо досвід показує, що ті хто у громадських об’єднаннях найбільш галасливий, той і є найбільшим порушником, оптимізатором і мінімізатором. Чесний бізнес просто працює і сплачує податки – йому тепер вже точно немає чого боятись», - про це розповів 032 Денис Шмигаль.

А ще Шмигаль порадив не давати хабарів.

«Сьогодні абсолютно достатньо інструментів захисту чесного бізнесу – «Пульс» податкової, асоціації, громадські організації та утворення, гарячі лінії та лінії довіри. Сподіваюсь судова система стане абсолютно справедливою найближчим часом. Вчиться і не бійтеся відстоювати і захищати свої інтереси», - розповів Денис Шмигаль. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#податкова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...