• Головна
  • Від сьогодні автомобілі з пішохідного центру Львова заберуть у невідомому напрямку
09:47, 29 квітня 2014 р.

Від сьогодні автомобілі з пішохідного центру Львова заберуть у невідомому напрямку

Із 10.00 год у Львові почнуть працювати евакуатори. Усі автомобілі, які припарковані у пішохідній зоні, заберуть на арештмайданчик.

 «За ці дні ми побачили, що є багато автомобілів, які запарковані біля Катедрального собору, на інших вулицях. Насправді, виглядає так, що вони просто знайшли собі безкоштовне місце для паркування. Звичайно, що до таких транспортних засобів, які не використовуються, щоб під’їхати додому, щоб забезпечити роботу суб’єктів підприємницької діяльності, будемо ставитись, як до порушників правил дорожнього руху. До таких транспортних засобів, які створюють небезпечну ситуацію, ми будемо застосовувати засоби примусового впливу», - розповів Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, з 26 квітня у Львові запрацювали болларди на вул Руській, Беринди та Братів Рогатинців. Відтак, в пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича, можуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#евакуатор Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...