• Головна
  • Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО)
18+
10:39, 25 березня 2014 р.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО)

18+

Про загибель активісти Сашка Білого у Фейсбуку повідомив народний депутат Олесь Доній. Лідер західної України Олександр Музичко (справжнє ім’я активіста) був вбитий  в Рівному.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-1

"Щойно повідомили, що вбили "Сашка Білого" (Олександра Музичка) в Рівному. Два автомобілі підрізали його машину, витягнули, пересадили до себе. Потім викинули на землю-руки за спиною в наручниках, два постріли в серце", - повідомив Доній.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-2

Згодом рівненський сайт "ВСЕ", спираючись на інформацію власних джерел, повідомив, що трагедія сталася цієї ночі у кафе "Три карася", що знаходиться поблизу Сарненського і Житенського кілець.

Начебто, там невідомі влаштували стрілянину, внаслідок якої і загинув Олександр Музичко.

"Його тіло знаходиться зараз у кількох десятках метрів від самого кафе. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група", - повідомляє видання.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-3

Згідно з інформацією, кількох осіб, які також відпочивали в кафе, викрали.

Активіст "Правого сектору" Ярослав Гранітний підтвердив інформацію про вбивство виданню "ЧаРівне". Він повідомив, що бачив тіло, на ньому був роздертий одяг.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-6

"Ті, хто вбивав його переконались, що на ньому немає бронежилета, і тоді вистерили у серце", - сказав Гранітний.

За його словами, більше нікого не вбили. Утім, серед 5-ти викрадених троє бійців "Правого сектору" та двоє цивільних. Серед них начальник міського центру зайнятості Володимир Даценко.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-7

Натомість, офіційна заява МВС щодо загибелі Олександра Музичка така:

При затриманні членів ОЗГ громадянин Музичко, відомий ще як «Сашко Білий», вчинив збройний опір та поранив одного з працівників міліції. Правоохоронці були змушені застосувати зброю. Трьох членів ОЗГ правоохоронці вивезли до Києва. Про це перший заступник Міністра внутрішніх справ повідомив на брифінгу в МВС України.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-8

За словами першого заступника Міністра внутрішніх справ України Володимира Євдокимова, члени стійкої озброєної злочинної групи вчиняли кримінальні правопорушення на території одразу Рівненської та кількох інших областей.

8 березня слідчими було відкрите кримінальне провадження за статтями Кримінального кодексу, що передбачають відповідальність за хуліганство, а також за погрози чи насильство щодо працівника правоохоронного органу. 9 березня громадянинові Музичку було повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, а 12 березня його було оголошено в розшук.

За словами Володимира Євдокимова, Олександр Музичко переховувався, їздив з озброєною охороною, міняв місця свого перебування і продовжував займатися протиправною діяльністю. Проте правоохоронці з’ясували його місцеперебування, а в ніч 24 на 25 березня провели спецоперацію із затримання та знешкодження членів ОЗГ.

Двома пострілами у серце вбили лідера Правого сектору західного регіону (ФОТО, ВІДЕО), фото-9

Медики, які прибули на місце події за викликом працівників міліції, констатували його смерть

Бійці спецпідрозділу «Сокіл» ГУБОЗ МВС затримали охоронців Олександра Музичка, озброєних автоматом Калашникова та пістолетом Макарова. Сам же він намагався втекти, при цьому відкривши вогонь по працівниках міліції. Один з бійців спецпідрозділу був поранений. Правоохоронці змушені були застосувати зброю, при цьому поранивши «Сашка Білого». Медики, які прибули на місце події за викликом працівників міліції, констатували його смерть.

Трьох затриманих правоохоронці вивезли до Головного слідчого управління МВС України

Володимир Євдокимов зазначив, що в діях затриманих членів ОЗГ вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Трьох затриманих правоохоронці вивезли до Головного слідчого управління МВС України.

"Фактів протиправних дій достатньо. Ми розуміємо, що жителі Рівненщини були залякані, тому звертаємося зараз до них. Наразі створена потужна слідчо-оперативна група. Ми збираємо всі дані про протиправну діяльність затриманих, аби все скоєне було інкриміноване цьому бандформуванню", – наголосив Володимир Євдокимов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#правий сектор #музичко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...