• Головна
  • Головою Львівської ОДА пропонують зробити Мікі Мауса
11:47, 15 березня 2014 р.

Головою Львівської ОДА пропонують зробити Мікі Мауса

Так, активісти в інтернеті висловлюють своє невдоволення проти нового Голови Львівської ОДА — Ірини Сех, - повідомляє кореспондент 032.ua

Як не крути, Макі Маус має купу переваг - не має депутатського мандату, бізнесу і кримінальні справи на нього не відкривались

У Facebook активісти створили групу "Львівщина "ЗА" призначення Мікі Мауса головою ОДА". Спільноту уже вподобали 335 користувачів соцмережі.

"Як не крути, Макі Маус має купу переваг - не має депутатського мандату, бізнесу і кримінальні справи на нього не відкривались. Сех, давайдасвіданья!", - йдеться у повідомлені активістів, які створили спільноту.

Нагадаємо, 4 березня головою Львівської ОДА було призначено народного депутата від ВО "Свобода" Ірину Сех. Новопризначену голова ОДА представили на львівському Майдані. Невдовзі після призначення активісти створили спільноту у соцімережі Facebook "Проти Сех".

А учора, Голова Львівської ОДА запропонувала активістам кампанії протисехівцям зустрітися із нею та поговорити. "Готова з вами зустрітися, вислухати ваші претензії до мене. Спробую відповісти на всі закиди і звинувачення, пояснити, чому чиню так, а не інакше", - зазначила пані Сех і призначила дату зустрічі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Сех #ОДА
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...