• Головна
  • Концерти в рамках «Музичного-мистецького проекту ІВАСЮК - 65» перенесли
17:51, 3 березня 2014 р.

Концерти в рамках «Музичного-мистецького проекту ІВАСЮК - 65» перенесли

У зв’язку з подіями, які відбуваються в нашій країні, концерти «Музичного-мистецького проекту ІВАСЮК - 65», які мали відбутися у Львівській опері 4-5 березня, перенесено на 17-18 березня 2014 року. Усі придбані квитки залишаються дійсними.

Про це 032.ua повідомили організатори.

У проекті беруть участь «Піккардійська терція», Павло Табаков, Оксана Муха, 

Нагадаємо, що в рамках «Мистецько-музичного проекту ІВАСЮК - 65» відбудеться серія концертів з нагоди 65-річчя від дня народження Володимира Івасюка. Відтак, на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету пісні цього видатного українського композитора та поета заспівають відомі музиканти у супроводі симфонічного оркестру.

У проекті беруть участь «Піккардійська терція», Павло Табаков, Оксана Муха, Христина Соловій, Олександр Божик та капела «Трембіта». Кожен з них по-своєму розуміє та інтерпретує музику Івасюка, але всі разом вони роблять це талановито і дуже душевно.

Довідка

Володимир Івасюк — один із основоположників української естрадної музики, автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до двох спектаклів. Він був професійним медиком та скрипалем, чудово грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, майстерно виконував власні пісні. Трагічно загинув, проживши лише 30 років. Але саме завдяки цій неординарній особистості «Пісня буде поміж нас» завжди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Івасюк #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...