• Головна
  • Львівським сім’ям загиблих під час Революції Гідності дадуть 100 тис. грн
20:09, 24 лютого 2014 р.

Львівським сім’ям загиблих під час Революції Гідності дадуть 100 тис. грн

На засіданні Виконавчого комітету Львівської обласної ради, яке відбулось 24 лютого, було прийнято рішення збільшити обсяг фінансування програми надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих на Майдані.

«Вже третій день ми з сумом і болем в душі молимось за полеглих під час Революції Гідності. Нашим найпершим обов’язком є пам’ятати про їхній подвиг та допомагати їхнім родинам. Зрозуміло, що громада Львівщини не буде оцінювати цю жертву в грошовому еквіваленті, але цього року в обласному бюджеті Львівської області ми передбачили 500 тис. грн для виплати одноразової адресної допомоги сім’ям загиблих», – зазначив Ярослав Качмарик, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради.

Разом з тим, перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний запропонував працівникам Львівської обласної ради, профільних департаментів Львівської ОДА та самостійних управлінь перерахувати одноденну зарплату сім’ям полеглих під час сутичок в Києві.

В результаті обговорення виконавчий комітет одноголосно вирішив збільшити обсяг фінансування вказаної програми. Відтак, сума одноразової адресної допомоги для однієї сім’ї становитиме 100 тис. грн. 

Водночас нагадаємо, що Львівська обласна рада на черговій XXVIII сесії затвердила ще одну програму –  «Діагностика, лікування та реабілітація постраждали під час Революції Гідності на 2014-2015 роки», на яку передбачила 1 млн грн.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...