• Головна
  • Єфремов від імені фракції ПР звинуватив Януковича у смертях (ВІДЕО)
08:36, 24 лютого 2014 р.

Єфремов від імені фракції ПР звинуватив Януковича у смертях (ВІДЕО)

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді в неділю оприлюднила заяву, в якій відповідальність за людські жертви в ході сутичок у країні покладають на Віктора Януковича і його найближче оточення, пише Укрінформ.

"Ми переживаємо один із найскладніших і трагічніших періодів в історії нашої Батьківщини. Україна виявилася обдуреною і пограбованою, але навіть це ніщо перед горем, з яким зіткнулися десятки українських сімей, що втратили своїх близьких по обидві сторони протистояння. Україну зрадили, а людей зіштовхнули лобами. Уся відповідальність за це лежить на Януковичі і його найближчому оточенні", - говориться в заяві.

У документі відзначається, що фракція представляє інтереси більше, ніж 10 млн виборців і більш як 1 млн членів партії.

"Ми, фракція Партії Регіонів у Верховній Раді України і наші однопартійці, рішуче засуджуємо злочинні накази, що призвели до людських жертв, до порожньої казни, величезних боргів, ганьби в очах українського народу і всього світу, внаслідок чого наша країна виявилася на краю прірви, загрози розколу і втрати національного суверенітету. Будь-які спроби вплинути на ситуацію, переконати президента не були почуті. Мільйонна партія фактично виявилася заручником однієї корумпованої Сім'ї", - відзначають у фракції Партії регіонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан #Янукович
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...