• Головна
  • У церквах Львова поставлять скриньки для збору коштів для сімей загиблих
14:19, 21 лютого 2014 р.

У церквах Львова поставлять скриньки для збору коштів для сімей загиблих

Про це повідомив сьогодні, 21 лютого, мер Львова Андрій Садовий

«Я звертаюся до наших церков, аби в неділю в кожній церкві були скриньки і громада могла долучитися до збору коштів для родин та сімей загиблих, адже дуже важливо їх сьогодні підтримати.

Це наша спільна біда, це наше спільне горе, ми повинні бути разом і допомагати чим можемо», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Я звертаюся до всіх львів’ян з розумінням віднестися до жалоби, припинити і не проводити жодних розважальних заходів. В наших театрах, якщо і будуть заходи, то вони мають враховувати жалобу, всі це прекрасно розуміють, адже ми є християнами», - закликав Андрій Садовий

Нагадаємо, 21, 22, 23 лютого, у зв’язку із загибеллю українців у Києві, міський голова Львова оголосив триденну жалобу. Серед загиблих також є 13 жителів Львівської області.

Загинув студент Львівського національного університету ім. Івана Франка та викладач Українського католицького університету.

Сьогодні близько обіду тіла загиблих мають забрати з моргу в Києві і вони будуть доставлені до Львова. Про точну дату прощання буде повідомлено додатково. Це буде або сьогодні ввечері або завтра вдень, залежно від часу прибуття тіл до Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пожертва #жалоба #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...