• Головна
  • Стартував всеукраїнський конкурс «Вікенд для закоханих у Львові»
14:29, 21 січня 2014 р.

Стартував всеукраїнський конкурс «Вікенд для закоханих у Львові»

До Дня святого Валентина закохані пари мають можливість провести казкові, незабутні вихідні у Львові, завдяки конкурсу «Вікенд для закоханих у Львові», що проходитиме 15-16 лютого цього року.

«Умови конкурсу дуже прості. Ви повинні бути закоханими, повнолітніми та в оригінальний спосіб розповісти про ваше кохання. Історію кохання потрібно подати у письмовій формі, візуалізація лише вітається, це можуть бути фотографії, відео, чи інфографіка. Разом з історією кохання необхідно надіслатизаповнену анкету учасника», - зазначають організатори.

Конкурс відкритий, як для львів’ян, так і для жителів інших міст України. Роботи слід надсилати на електронну адресу [email protected]до 18:00 год. 8 лютого 2014 року. Або за адресою: Львівська міська рада, відділ промоції міста, пл. Ринок, 1, 1/301, м. Львів, 79006, Україна, - повідомляють у прес-службі ЛМР.

Пару-переможця обиратиме компетентне журі. Результати конкурсу оголосять 10 лютого.

Купить аксессуары для Galaxy Tab 3 10.1

Купить аксессуары для Galaxy Tab 3 10.1

«Переможці проведуть незабутній романтичний вікенд у Львові. Дві ночі у розкішному готелі, вечеря в одному з найчарівніших львівських закладів та цікаві екскурсії старовинними вуличками міста, відвідають справжній бал та ще багато приємних сюрпризів очікує у Львові на пару з найбільш зворушливою історією кохання», - додають організатори конкурсу.

Нагадаємо, конкурс «Вікенд для закоханих» у Львові проводиться втретє. Переможцем минулорічного конкурсу стала пара з м. Сімферополь, у 2012 році – пара з Луганська. Минулого року 17 пар з дев’яти міст України надіслали свої історії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...