• Головна
  • У Львові презентують український документальний фільм про Маланку (ВІДЕО)
09:01, 5 грудня 2013 р.

У Львові презентують український документальний фільм про Маланку (ВІДЕО)

6 грудня о 21:00 у Львівському Палаці мистецтв стартує прокат фільм Дмитра Сухолиткого-Собчука «Красна Маланка»

“Красна Маланка” – 90-хвилинна стрічка, що веде нас долями жителів румунського села Красна, яке знаходиться на території України. Вони готуються до свята Маланки, свята, яке є знаковою подією  для кожного краснянина. Впродовж фільму герої розкривають усі деталі та значення цієї події у їхньому житті, демонструють своє ставлення до Маланки як метафори взаємозв’язку Людини та Природи, проявляючи тим самим власну етнічну самоідентифікацію. Народне карнавальне свято Маланки дає усвідомити єднання Людини та Природи, які у цих ритуалах стають одним цілим.


Компанія-виробник:  Національна кіностудія імені О.Довженка 

Дитстрибьютор: ТОВ «Директорія кіно»

Мова фільму: Українська, румунська, російська 

Країна виробництва: Україна 

Розклад показів фільму в Палаці мистецтв:

6 грудня 21:00

7 грудня 17:00

8 грудня 17:00

9 грудня 21:00

10 грудня 21:00

Довідка:

Дмитро Сухолиткий-Собчук народився 1983 року в Умані. Закінчив Чернівецький політехнічний технікум за фахом архітектор. Отримав ступінь бакалавра на філософсько-теологічному факультеті Чернівецького національного університету. Працював художником у кінотеатрі, оператором на телебаченні, ведучим на радіо. Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, за спеціальністю режисура художнього фільму, майстерня Михайла Іллєнка.

Фільмографія

2013 - «Красна Маланка», документальний, 90 хв

2013 - «Коріння. СНИ», короткометражний ігровий, 15 хв

2012 - «Борода», короткометражний ігровий, 25 хв

2011 -  «Нитка», короткометражний ігровий, 10 хв

2008 - «Отроцтво», короткометражний ігровий, 10 хв

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...