• Головна
  • Львів'яни поклали білі капці під консульство Російської Федерації (ФОТО)
19:00, 7 листопада 2013 р.

Львів'яни поклали білі капці під консульство Російської Федерації (ФОТО)

7 листопада Громадська організація «Ідея Нації» провела пікет консульства Російської Федерації у місті Львові під назвою: «Землі вистачить всім!». Про це 032 повідомили у прес-службі ГО Ідея нації.

DSC_0867

 

 

Пікет відбувався у театралізованому дійстві. Були з брусків зроблені барикади та колючого дроту, які символізували кордон а також молоді хлопці з лопатами, що свідчило про бажання цих людей закопувати на українській території усіх зайд у землю.

DSC_0871

 

На пікеті мітингувальники тримали  великий транспорант: «Землі вистачить всім!», а також були плакати, які висловлювали «Вова – пшол вон», «Ми гарантуємо 2х2», «Обережно Українська Територія».

Голова громадської організації «Ідея Нації» Остап Стахів розповів: «Останнім часом зі сторони РФ посилилися втручання у внутрішню та зовнішню політику України. Також була велика інформаційна війна проти українців та економічна блокада. Оскільки немає офіційної позиції керівництва української держави, яка би відстоювала українську націю і українську землю, то молоді хлопці беруть у свої руки ситуацію. Ми показали сьогодні, якщо надалі керівники РФ будуть продовжувати антиукраїнську істерію, то їх гарантовано чекає на території України земля 2x2 м з трунами. Це є наша позиція. Ми ніколи не будемо давати можливість нікому – жодному народу, жодній державі принижувати українську націю».

DSC_0880

 

Він зазначив, що сьогоднішня дата – 7 листопада – була вибрана для пікету не випадково: саме цього дня відзначається річниця більшовицького перевороту в Російській імперії. Остап Стахів запевнив: «Якщо далі буде продовжуватися антиукраїнська політика, то наші дії будуть такими, як ми показали. Ми будемо переходити у наступ».

DSC_0882

 

Також голова ГО «Ідея Нації» зачитав Петицію організації до Росії, у якій активісти вимагають, щоб Кремль негайно припинив втручання у внутрішню та зовнішню політику України, завершив економічну та інформаційну війну стосовно українських підприємств, відмовився від спроб маніпуляції свідомістю українців. «У випадку продовження антиукраїнської істерії у середовищі офіційних російських кіл ми ініціюємо процес розірвання дипломатичних відносин з РФ в односторонньому порядку», – наголосив він.

DSC_0884

 

Насамкінець пікетувальники залишили під брамою консульства похоронний вінок і білі тапочки для Володимира Путіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...