• Головна
  • Кількаметрові «корки» знову у Львові
18:17, 25 жовтня 2013 р.

Кількаметрові «корки» знову у Львові

У Львові традиційно у «час пік» вулиці міста паралізовані на годину, а то й більше. Ще о 16 годині став неможливим проїзд до центру міста лева від перехрестя Під Дубом-Куліша- В.Чорновола.

101_6766

 

Понад півгодини добирався журналіст 032 від вулиці Хімічної до Оперного театру. Кількаметрові корки унеможливили рух транспорту. Знервовані водії і не менш обурені пасажири у салоні обговорювали сьогодення  і нарікали на львівську владу з її ремонтами доріг.

101_6767

 

«І так кожного дня, - обурюється пасажирка салону пані Надія. - Добираюсь з роботи додому на маршрутці, а враження, що у консервній банці знаходжусь» .

101_6771

 

Поблизу готелю «Львів» інспектор ДАІ намагався ліквідувати кількаметровий «корок» на дорозі, але це було йому не під силу.

101_6772

 

Водії маршрутки наголосив, що напевно зміниться  ситуація у «час пік», коли відкриють дороги, які зараз закриті на ремонт.

Водій таксі розповів, що така ж ситуація і на вулицях Володимира Великого і Науковій.

«То або машин забагато розвелось, або доріг замало у Львові, що таке скупчення і такі «корки» - каже водій таксі пан Володимир

Варто нагадати, що  вчора рух транспорту був паралізований від АС, що на Личаківській до перехрестя вулиці Пасічної. Крім цього два дні тому вантажівка мимоволі зачепила легкове авто і до приїзду ДАІ рух в сторону на Кривчиці та з ринку «Торпедо» до Личаківської був дуже повільним.

 «Наша влада має шукати якусь альтернативу у разі ДТП чи ще якоїсь форс-мажорної ситуації. Чому люди мають стояти у корках по годинах. А може хтось-кудись поспішає, хто буде компенсувати втрати» - каже львів’янка п. Марія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,87
EUR
42,86
42,90
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...