• Головна
  • Цей проект вартий об’єднання зусиль всієї країни, - О.Вілкул про Олімпіаду 2022
08:11, 17 жовтня 2013 р.

Цей проект вартий об’єднання зусиль всієї країни, - О.Вілкул про Олімпіаду 2022

Під час засідання Ради регіонів відбулось голосування щодо підтримки ініціативи подачі Україною заявки на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. Відтак, одноголосно було прийнято рішення підтримати подачу заявки України від Львова на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. Як зазначив Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, Олімпіада 2022 може «об’єднати представників уряду, бізнесу, спорту та громадських діячів». Про це інформує прес-служба ЛМР.

Зокрема, рекомендовано Національному Олімпійському комітету спільно з Львівською міською радою вжити всіх необхідних заходів для подачі заявки.

«Це проект національного рівня, який має потенціал об’єднати представників уряду, бізнесу, спорту та громадських діячів, а найголовніше – громадян нашої держави. Він вартий об’єднання зусиль всієї країни», - наголосив Голова Організаційного комітету з підготовки та супроводження заявки Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.

Нагадаємо, 5 листопада 2013 року буде офіційно затверджено заявку України до Міжнародного Олімпійського комітету на Генеральній асамблеї НОК України. Після цього, 14 листопада, буде надіслано до МОК офіційний лист-декларацію про наміри нашої держави подати заявку на право проведення Зимової Олімпіади 2022. У березні 2014 року до МОК буде подано заявковий файл і гарантійні листи від НОК та керівництва міста Львова. В липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті Зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...