• Головна
  • Львівські студенти можуть взяти участь у конкурсі від Eastlabs
06:10, 17 жовтня 2013 р.

Львівські студенти можуть взяти участь у конкурсі від Eastlabs

Eastlabs, київський стартап акселератор, який орієнтується на проекти в сфері ІТ, цифрових медіа, мобайл та геймінгу на початковому етапі, запускає роботу проекту U4UA.com, першого в Україні конкурсу відео-пітчів ідей для студентів.

Метою проекту є стимулювання та надання додаткової можливості молоді розробляти та реалізовувати свої власні проекти.

Всеукраїнський конкурс проводиться вже вдруге. У першому проведенні конкурсу взяли участь 300 студентів, було записано 150 відео-презентацій та 7000 людей віддали свої голоси представленим проектам.

В конкурсі можуть брати участь абсолютно всі студенти. Будуть розглядатися технологічні проекти, проекти в сфері ІТ, цифрових медіа, мобайл, електронної комерції, геймінгу. Проекти мають бути представлені в формі коротких відео-презентацій, котрі треба завантажити на сайт U4UA.com. Після того, як учасник завантажив свою ідею в Інтернет, саме час збирати голоси за свій проект. Проголосувати може кожний користувач. Учаснику слід агітувати за свою ідею друзів, колег по інституту, родичів та користувачів Інтернету – чим більше людей проголосують за ваш проект, тим більше шансів, що ваша ідея дійсно має шанси перемогти. Винагородою за старання та тяжку працю протягом конкурсу буде: 7 000 гривень на проведення вечірки для півфіналістів, а фіналісти конкурсу отримають призи в розмірі 5, 8 та 10 тисяч гривень, а також можливість отримати подальше фінансування від Істлабс та перетворити свій проект в компанію світового рівня.

Не секрет, що сама по собі ідея нічого не коштує. Дуже важливо вже з самого початку навчитися залучати можливу підтримку, конструктивну критику та тих, хто готовий стати співавтором чи співзасновником конкретного проекту. В цьому студентам будуть допомагати ментори – представники бізнесу та соціальні діячі, засновники успішних стартапів, котрі будуть консультувати учасників, надихати їх своїм прикладом та ділитися своїм досвідом.

З нагоди запуску конкурсу 17 жовтня у Львові на вул. Олени Степанівни 45а, буде проводитися презентація проекту.

Довідка

EastLabs – це київський стартап акселератор, котрий був заснований в 2012 році. Eastlabs шукає амбіційні проекти в сфері ІТ, надає їм інвестиції ($20 000), офіс, менторську підтримку, а також допомагає з пошуком інвестора для наступного етапу. На сьогоднішній день було проінвестовано 11 команд. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...