• Головна
  • У Львові з’явиться новий перинатальний центр за 70 мільйонів гривень
15:29, 15 жовтня 2013 р.

У Львові з’явиться новий перинатальний центр за 70 мільйонів гривень

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації 4 жовтня уклало угоду з ПАТ «Аеробуд» на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру вартістю 70,51 млн грн. Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Вісник державних закупівель».

У перинатальному центру запланована заміна підлог, вікон і дверей, облаштування систем електропостачання, освітлення, вентиляції і опалення, встановлення системи пожежної сигналізації, прокладання водопроводу і каналізації, встановлення душових кабінок, умивальників, унітазів, придбання і монтаж устаткування лікувального газопостачання, влаштування нової покрівлі, утеплення горища, встановлення внутрішніх сходів, утеплення фасадів, ремонт цоколю. Роботи мають бути виконані протягом вересня 2013 – грудня 2014.

Конкцрентами на тендері були «Виробничо-комерційна фірма САЛД» та «Інжинірингова Компанія «ІБР» з різницею пропозицій 2,8-3,8%.

«Виробничо-комерційну фірма САЛД» зареєстрована на Андрія Чалієнка. Він також був керівником ТОВ «Аеробуд-Техно», заснованого ПАТ «Аеробуд».

«Аеробуд» контролюється офшорними компаніями, близькими до одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова. Головою правління «Аеробуду» є Григорій Козинський, один із співзасновників ТОВ «Рубікон-трейдінг» з групи «Приват».

За інформацією ЗМІ, у зв’язку з реконструкцією близько року перинатальний центр не зможе повноцінно працювати. Його працівники будуть залучені до роботи в інших закладах міста та області, а ті, хто не виявить такого бажання, отримуватимуть 2/3 від зарплати. Також повідомлялося, що роботи мали початися вже у вересні.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...