• Головна
  • Львівськими вболівальниками - нацистами займеться Генпрокуратура. Про це Віктора Пшонку попросив Віктор Янукович
16:28, 7 жовтня 2013 р.

Львівськими вболівальниками - нацистами займеться Генпрокуратура. Про це Віктора Пшонку попросив Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович доручив генпрокурору Віктору Пшонці дати правову оцінку діям окремих футбольних вболівальників на стадіоні "Арена Львів" під час матчу між збірними України і Сан -Марино. Про це інформують Вести.

Читайте також: Рішення ФІФА стосовно Арени-Львів призупинено – міліція шукає винних (ВІДЕО)

Про це сказано в дорученні Януковича від 7 жовтня, що стосується забезпечення порядку і безпеки під час проведення спортивних заходів.

Нагадаємо, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалили рішення тому, що відбірковий матч чемпіонату світу 2014 року між збірними України та Польщі з футболу 11 жовтня в Харкові пройде без глядачів.

Читайте також: На краю прірви: ФІФА винне у тому, що тепер Арена-Львів за крок до занепаду

Таке рішення було прийнято на підставі рапортів арбітра та інспектора матчу Україна - Сан-Марино, який відбувся 6 вересня у Львові, а також доповіді спостерігача організації FARE про расистські і дискримінаційних проявах, які, на його думку, допустили місцеві вболівальники, « вивішуючи неонацистські прапори, імітуючи крики і жести мавп, а також демонструючи нацистське вітання».

3 жовтня стало відомо , що матч у Харкові пройде при глядачах , оскільки санкції ФІФА до Федерації футболу України за матч Україна - Сан-Марино були припинені (тільки на один матч ) на час розгляду апеляції української сторони.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...