• Головна
  • Рішення ФІФА стосовно Арени-Львів призупинено – міліція шукає винних (ВІДЕО)
17:16, 5 жовтня 2013 р.

Рішення ФІФА стосовно Арени-Львів призупинено – міліція шукає винних (ВІДЕО)

Міський голова у традиційному відеозверненні розповів, що міліція вже розпочала розслідування щодо матчу Україна – Сан-Марино. Наразі рішення ФІФА щодо України призупинено, подано апеляцію. Мер Львова переконаний, що особи, які вчинили неправомірні дії, мають бути покарані.

«На початку цього тижня прозвучали санкції ФІФА щодо України. Наші дії: я моментально звернувся з відкритим листом до Федерації футболу України, запропонувавши весь спектр нашої допомоги, мав неодноразові телефонні розмови з Коньковим, Президентом Федерації футболу України, та віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом. В чому є претензії, зокрема, до Львова? Що під час матчів збірної України з командою Сан-Марино на львівському стадіоні використовувалась символіка, яка може вважатись дискримінаційною. На сьогоднішній день, завдяки спільній позиції політиків, громадських діячів, футбольних функціонерів, санкції щодо України призупинені.

Залишається відкритим одне питання – хто спробував вчинити провокаційні дії у Львові? На стадіоні була піротехніка, були також незрозумілі привітання певних вболівальників. Міліція розпочала своє розслідування. На стадіоні знаходиться 200 відеокамер. Зараз переглядають всі записи. Наразі є особи, які не є львів’янами, тому важливо взнати, хто вони є, чому вони приїхали до Львова і покарати винних. Від цього залежить кінцеве рішення ФІФА щодо Львова», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,05
EUR
43,00
43,10
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...