• Головна
  • Діти з львівського ансамблю «Полуничка» змогли виїхати додому
12:00, 7 жовтня 2013 р.

Діти з львівського ансамблю «Полуничка» змогли виїхати додому

Танцюристи з Народного дитячого хореографічного ансамблю народного танцю «Полуничка» змогли виїхати додому з Іспанії.

Нагадаємо, в п’ятницю, 4 жовтня стало відомо, що 42 дитини з хореографічного ансамблю не можуть виїхати додому з Іспанії через те, що туристична компанія не оплатила проживання в готелі – про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Діти віком від 10 до 16 років з Львова брали участь у міжнародному конкурсі народних танців. У підсумку, українські танцюристи вибороли гран-прі конкурсу. Через те, що туристична фірма, яка здійснювала перевезення та поселення дітей, не здійснила оплату за проживання, у керівників групи вилучили паспорти. Таким чином, і діти, і керівники групи були позбавлені можливості виїхати додому.

Після того, як ця ситуація набула розголосу у ЗМІ, а депутат Львівської обласної ради від партії УДАР пообіцяла офіційно звернутися до прокуратури з приводу інциденту, керівництво турфірми знайшло можливість оплатити борг за проживання. До пришвидшення вирішення усіх питань, для того, аби діти мали можливість вирушити на Батьківщину, долучились також представники Генерального Консульства України в Барселоні.

Таким чином, діти виїхали з Іспанії і завтра прибудуть до України.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...