• Головна
  • «Візз Ейр Україна» додасть дешевих авіасполучень зі Львова
11:03, 6 жовтня 2013 р.

«Візз Ейр Україна» додасть дешевих авіасполучень зі Львова

Міністерство інфраструктури України приділяє багато уваги розвитку ринку авіаперевезень України та збільшенню частки польотів низькобюджетними компаніями. Лише упродовж 2013 року з українських аеропортів відкрито низку рейсів, які здійснюють лоукост-перевізники. Зокрема AirOne розпочато польоти з Катанії (Італія) до Києва, Vueling - з Барселони до Києва, MeridianaFly - з Ольбії (Італія) до Києва, Atlasjet - зі Стамбула (Туреччина) до Сімферополя. Авіакомпанія Norwegian відновила свій рейс з Осло (Норвегія) до Києва, а AirBaltic відкрила рейс Рига – Одеса. Про це інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Найбільш динамічно розвиває мережу польотів лоукост-компанія «ВіззЕйрУкраїна», у парку якої є 4 найсучасніші літаки «Аеробус А-320» - два з них придбано цього року. У 2013 році «ВіззЕйр» започаткувала рейси Харків – Кутаїсі (Грузія), Харків – Варшава (Польща), Донецьк – Кутаїсі (Грузія), Донецьк – Дортмунд (Німеччина), а з 28 жовтня виконуватиме польоти за маршрутом Київ – Дубай (ОАЕ).

З 1 жовтня 2013 року «ВіззЕйрУкраїна» відкрила свою базу в Міжнародному аеропорту «Донецьк», звідки здійснює перевезення за шістьма напрямками. До існуючих рейсів додались: Донецьк – Мілан (Італія), Донецьк – Рим (Італія); Донецьк – Лондон (Велика Британія), Донецьк – Меммінген (Німеччина). Авіакомпанія з бази у Донецьку планує за рік обслужити на приліт та відліт близько 250 тис. пасажирів.

Також досягнуто попередньої домовленості з авіакомпанією «ВіззЕйрУкраїна» щодо створення її бази в Міжнародному аеропорту«Львів»вже навесні 2014 року.

Окрім цього, авіакомпанія має базу і в Києві.

Загалом на сьогодні «ВіззЕйрУкраїна», за заявою,має призначення на 48 міжнародних повітряних ліній, із них 26 - з Києва. Власне цього року лоукост-перевізник отримав 19 призначень: 10 - з Києва, 4 - з Донецька та 5 - зі Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...