• Головна
  • У Львові навіть пенсіонери діляться своїми бажаннями на дошці «Перед тим, як я помру, я хочу…» (ФОТО)
12:57, 6 жовтня 2013 р.

У Львові навіть пенсіонери діляться своїми бажаннями на дошці «Перед тим, як я помру, я хочу…» (ФОТО)

Уже майже тиждень у Львові, посеред Проспекту Свободи стоїть табло, біля якого кожен охочий має змогу зупинитись, згадати свої життєві цінності, плани, мрії та поділитись ними. Долучаються до проекту не лише молодь, а й люди похилого віку.

Як пояснили організатори, табло пофарбоване у чорний колір, тому що саме такий «не святковий» колір дає змогу привернути увагу перехожих та змусити їх замислитись над плином життя. Біля конструкції стоять кошики з крейдою, і усі охочі мають можливість поділитись своїми задумами, пріоритетами, виділити найважливіше.

«Усе своє життя я  багато хочу, мрію, а роблю лише малу частину зі своїх бажань. Я вирішив, що прийшов час виправитися і надихнути до конкретних дій людей навколо. Ідея дошки з’явилася ще рік тому, але вона була відкладена на потім, цього року ми вирішили перетворити ідею в реальність. Ми нагадуємо мешканцям та гостям Львова, що в кожного є мрії, цілі та плани. Просто прийшов час здмухнути з них пил та втілювати. Живемо тільки раз», - розповів Сергій Караванець, співініціатор проекту.

Соціальна ініціатива «Перед тим, як я помру, я хочу…» ("Before I die I want to...") охопила уже понад 50 країн світу, зокрема США, Казахстан, Португалію, Японію, Данію, Австралію, Аргентину і Південну Африку. 

IMG_1162

 

IMG_1165

 

IMG_1171

 

IMG_1183

 

IMG_1177

 

IMG_1192

 

IMG_1195

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...