• Головна
  • У Львові виступить група польсько-українських музикантів
19:27, 4 жовтня 2013 р.

У Львові виступить група польсько-українських музикантів

10 жовтня о 19.00 у клубі The Gas Station у рамках міжнародного фестивалю Art Meetings  дадуть спільний концерт гурти Zapaska (Україна) і Pustki (Польща). 

«На цій зустрічі найцікавішим буде зіткнення двох культур, двох мов, та стик різних музичних напрямків», - стверджують музиканти Пустки, які під час  Art Meetings виступатимуть двічі. Окрім концерту з українськими колегами, група заграє концерт 12 жовтня в Києві (у столиці України Пустки виступатимуть на сцені разом з польським Парістетріс і естонським Sibyl Vane).

Пустки в захваті від ідеї співпраці з українською групою. Про своїх українських колег кажуть найпозитивніші слова: «Запаска поєднує у своїй творчості елементи музики фольклорної та сучасний підхід до звучання та аранжування. Присутні в них еклектизм та меланхолія дають нам почуття єдності. Не можемо дочекатися спільних проб та ефектів наших зустрічей».

10 жовтня також виступить Art Meetings Orchestra, група польсько-українських музикантів, зібраних спеціально для цього проекту відомим трубачем Пйотром «Дамасом» Дамасєвічем. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...