• Головна
  • Квиткові контролери у маршрутках Львова зникли непомітно і надовго. Кажуть, на пошук «зайців» немає грошей
17:09, 20 вересня 2013 р.

Квиткові контролери у маршрутках Львова зникли непомітно і надовго. Кажуть, на пошук «зайців» немає грошей

Ми здійснювали перевірку квитків за рахунок коштів, які нам проплачували перевізники. Зараз в них грошей немає, тому вони відмовилися від послуг контролерів», - розповів «Погляду» директор ЛКП «Муніципальна дружина» Семен Мисяк.

За словами Семена Мисяка, замовником були 4 перевізники, які зараз обслуговують маршрути у Львові, а також ЛКП АТП №1, але згодом всі відмовилися проплачувати роботу «Муніципальної дружини»

«Перевізники потім сказали, що вони не мають коштів, тому що тарифи на перевезення занижені. В них нема прибутків і відповідно нема чим виплачувати зарплати навіть своїм працівникам, водіям. Тому перевізники призупинили такі перевірки. І по сьогодні це питання ніхто не підносить», - розповідає Семен Мисяк.

Водночас, голова ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка вважає, що основною причиною припинення роботи контролерів є міська влада.

«Ініціатива, яка була проявлена асоціацією львівських перевізників разом з транспортними підприємствами не отримала підтримки в місті. Відповідно, якщо немає підтримки і зацікавленості в тому, щоб навести порядок з видачею квитків, ми самостійно цього питання вирішити не можемо», - каже Іван Велійка.

Попри це, в. о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олег Вілюра був здивований такою заявою, адже, за його словами, місто не брало участі у роботі контролерів. 

«Це була ініціатива ВААП разом з перевізниками. Вони домовлялися із Муніципальною дружиною щодо цих перевірок. До нас не було скеровано ніякого звернення, щоб приєднатися до кампанії перевірки квитків», - пояснює Олег Вілюра.

Варто додати, що жодна зі сторін зараз не говорить про те, коли буде продовжена робота контролерів і чи відродиться така тенденція взагалі, - пише інтернет-видання Новий Погляд

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...