• Головна
  • Львівську мерію пікетували обурені мешканці (ФОТО)
13:58, 19 вересня 2013 р.

Львівську мерію пікетували обурені мешканці (ФОТО)

Сьогодні, 19 вересня, біля стін Львівської міської ради зібралося близько тридцяти пікетувальників, які вимагали від міської влади дослухатися до проблем, які назріли у місті, не ігнорувати та не порушувати їхні права та обов`язки, - про це повідомляє Вголос

Участь у заході брали мешканці львівських вулиць. Вони тримали плакати із написами:  «Не забирайте у нас житло», « Львів не продається. Львів’яни не здаються», «Зміна статусу – це спроба нас витурити», «Народна солідарність», «Не забирайте житло у дітей та пенсіонерів».

Головною вимогою пікетуючих є вирішення проблем, які назріли у місті Львові.

За словами організатора, на пікеті мешканці із вулиць: Івасюка, Богдана Хмельницького, Підмурної, Тарнавського, Зеленої.

«Ми хочемо донести до влади свої проблеми і достукатися до них, бо вимоги людей ігнорують і порушують їхні права та законодавство. Однак, на разі, як бачите, ніхто до нас не виходить, усім на нас байдуже», – повідомив Зенон Дашак.Так, мешканці вулиці Підмурної вимагали не ставити біля житлового будинку торговий комплекс.

«Ми тоді будемо жити, як у пивниці», – зазначила мешканка вулиці Підмурної.

Також пікетували проти незаконної приватизації гуртожитку на вулиці Зеленій.

Декілька днів поспіль мешканців вул. Івасюка у Львові розганяють й не пропускають на будівництво робітників незаконної забудови.

У 2006 році, згідно з рішенням №1496 у ЛМР, Віктору Коцюку, котрий володіє невеликою творчою майстернею на вул. Івасюка, 15, було надано дозвіл на її реконструкцію під офісні приміщення. Розмір творчої майстерні – 45 кв. м, проте у проекті забудови, погодженій заступником начальника інспекції Держархбудконтролю Василем Миськівим, бізнес-центр, котрий матиме чотири поверхи й мансарду, займатиме цілих 408 квадратних метрів.

mityngy_proty_zabudovy_5419a

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...