• Головна
  • У Львові створять живу фігуру «Голуба Миру», а фото опублікують на офіційному сайті ООН
14:55, 19 вересня 2013 р.

У Львові створять живу фігуру «Голуба Миру», а фото опублікують на офіційному сайті ООН

У рамках Святкування Міжнародного Дня Миру в Україні, 21 вересня (відзначення заплановане на 20 вересня) заплановано проведення Всеукраїнської акції «Голуб миру, - повідомляють у прес-службі ЛМР

Як повідомили в громадській організації «Всеукраїнське об’єднання «Союз учасників миротворчих операцій», кожного року в усіх куточках Землі проходять заходи, присвячені цьому Дню, які привертають увагу до різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню. Такі заходи налічують тисячі учасників, вражають своєю різноманітністю та масштабністю. У цей день організовують концерти, форуми, акції та конкурси.

Цей День надає унікальну можливість дорослим передати розуміння значення миру молодому поколінню та дітям, щоб навчити їх принципам людяності, свободи, доброти та поваги до різних націй.

Представництво ООН в Україні на честь Дня Миру організовує всеукраїнську акцію «Голуб Миру», до участі в якій запрошуються колективи та учні українських шкіл. Школярам буде запропоновано згуртуватись та створити живу фігуру «Голуба Миру» - одного з найбільш відомих символів цього дня.

Фотографії фігур «голубів» будуть опубліковані на офіційному сайті ООН в Україні, а школи, які створять фігури голубів, отримають Сертифікати Участі від Організації Об’єднаних Націй.

Довідка

Міжнародний день миру був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році. Започаткування Дня миру свідчить про те, що ООН спрямовує свої зусилля на підтримку миру в усьому світі та закликає всіх людей на планеті згуртуватися на шляху досягнення цієї мети. Україна підтримала рішення Генеральної Асамблеї ООН і Указом Президента від 05.02.2002 № 100/2002 проголосила 21 вересня Національним Днем миру.

Для отримання сертифікату ООН потрібно надіслати заявку з назвою школи та кількістю учасників до 18.09.2013р. на електронну адресу: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...