• Головна
  • У Львові буде чути гальма та пахнути резиною: VII етап з автослалому «Кубок Лева»
09:00, 19 вересня 2013 р.

У Львові буде чути гальма та пахнути резиною: VII етап з автослалому «Кубок Лева»

22 вересня у Львові, на території парковки ТЦ «Арсен», що знаходиться за адресою проспект Червоної Калини 60, відбудеться VII етап з автослалому «Кубок Львова». Автослалом, «фігурне водіння», «швидкісне маневрування» - це перегони на час по розміченій конусами або покришками території, які складаються з крутих поворотів, змійки, розворотів на 180 градусів заднім і переднім ходом. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

За словами організаторів, головною метою заходу є активне залучення молоді до заняття спортом, зокрема спортивною їздою.

Участь у цій серії приймуть пілоти з усієї України. Організатори обіцяють шалену боротьбу між учасниками, тому що цей етап є передостаннім у серії і саме у ньому гонщики зможуть покращити своє становище у турнірній таблиці.

Пілоти матимуть два кваліфікаційних заїзди, які визначать порядок старту кожного спортсмена, і три залікових, у яких будуть здобувати очки та змагатись за перемогу.

Також до задньопривідного та передньопривідного класу організатори змагань додали клас для водіїв аматорів, які бажають спробувати свої сили у цьому виді спорту.

«У класі новачків зможе взяти участь кожен охочий. Для цього потрібно мати автомобіль та бажання. Цей вид спорту розвиває у водія впевненість у своїх діях на дорозі, дає змогу швидше приймати рішення при виникненні екстремальної ситуації на дорозі», - Юрій Потюк, організатор змагань.

«На цьому етапі, ми будемо змагатись за перемогу з гонщиками з Тернополя, Івано-Франківська, Вінниці, Кам’янця-Подільського та Хмельницька. Наш пілот Олексій Виговський, який стартує у задньоприводному класі, має великі шанси здобути перемогу на цьому етапі та стати чемпіоном змагань «Кубок Лева», а перемога у цій серій дає можливість змагатись на чемпіонатах України з автоперегонів, тому ми запрошуємо львів’ян прийти та підтримати нас», - Маркіян Клименко, гонщик, майстер спорту з автоперегонів.

Також кожен охочий зможе проїхатись з професійним пілотом, у бойовому автомобілі по трасі та отримати безмежну кількість вражень. А після завершення змагань, гонщики покажуть майстер-клас з керування автомобілем, під час якого замість фішок на трасі будуть стояти спортсмени-гонщики, а пілоти на своїх автівках, будуть виконувати різноманітні трюки навколо них.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...