• Головна
  • Осіб, які підробили печатки у створили фіктивне підприємство збираються судити
14:52, 18 вересня 2013 р.

Осіб, які підробили печатки у створили фіктивне підприємство збираються судити

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох громадян України за вчинення злочинів, передбачених ст.205 ч.2, (фіктивне підпримництво) ст.358 ч.3 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.

У ході досудового розслідування, яке проводилось УСБУ у Львівській області встановлено, що вказані особи в період 2010-2012 р.р. з метою прикриття незаконної підприємницької діяльності, організували придбання та перереєстрацію на спеціально підібраних осіб ряд суб’єктів господарювання для вчинення фіктивного підприємництва. Метою було надання незаконних послуг в ухиленні від сплати податків, конвертації безготівкових коштів в готівку та отримання внаслідок цих дій неконтрольованого доходу. З’ясовано, що сума на яку збагатились ділки становить понад 7 млн. грн.

На даний час, прокуратурою Львівської області до Галицького районного суду м. Львова заявлено позов про відшкодування останніми заподіяної шкоди, а саме 7 млн.грн. та поставлено питання про скасування державної реєстрації підприємств, які займалися незаконною діяльністю, - повідомляють у прес-службі прокуратури Львівської області

Окрім цього, на майно підозрюваних накладено арешт на суму понад 700 тис. грн.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснено прокуратурою Львівської області, яка і забезпечує на даний час підтримання державного обвинувачення у суді.   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...