• Головна
  • У Львові купити продукти без ГМО можна буде лише один день
09:27, 18 вересня 2013 р.

У Львові купити продукти без ГМО можна буде лише один день

На ярмарку буде представлено органічну та натуральну продукцію, вироблену в Карпатах, зокрема, продукцію під ТМ «Смак Українських Карпат». Це продукти, які вирощуються та обробляються без використання будь-яких синтетичних мінеральних добрив чи пестицидів, штучних речовин або генетично модифікованих організмів

 В цьогорічному ярмарку візьмуть участь близько 25 виробників органічної та натуральної продукції. Вони запропонують до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, яйця, мед, крупи, соки та регіональну продукцію під ТМ «Смак Українських Карпат»: сири, соки, чаї та напої, та інші натуральні продукти, які Ви зможете придбати одразу на місці.

 У програмі Ярмарку органічної та натуральної продукції також дегустація органічних та натуральних продуктів, для найменших відвідувачів - майстер-клас із розпису автентичної дерев’яної Яворівської іграшки, майстер-клас із випікання житнього хліба, виступ гурту “Мольфари”.

Про особливості органічного виробництва відвідувачі ярмарку зможуть дізнатися під час перегляду відео сюжетів, які будуть транслюватись на великому екрані в он-лайн режимі.  

«Купити такі продукти у львівських торгівельних мережах досить складно, адже справжньої сертифікованої органічної продукції на українському ринку ще небагато. У Львові її можна знайти лише у кількох магазинах, деякі продукти вже пропонують інтернет-магазини, деякі продаються у великих торгівельних мережах, але спеціальних відділів з органічною продукцією у супермаркетах поки що немає. Та люди все-таки хочуть їсти здорову їжу. Наш ярмарок саме й надає усім таку можливість», — говорить Наталя Чоловська, президент  громадської організації «Екотерра».

 Вже другий рік поспіль завдяки ініціативі ЛМГО «Екотерра» львів’яни отримують змогу навчитись харчуватись не лише смачно, а й, насамперед, безпечно для життя та здоров’я. Торік на першому «Ярмарку органічної їжі» був аншлаг: дуже багато львів’ян вже сьогодні прагнуть вести здоровий спосіб життя і дізнатися більше про здорове харчування, а для виробників органічної продукції це хороша нагода домовитись про постачання своїх товарів у торгівельні мережі та заклади харчування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...