• Головна
  • Винниківська міськрада подзвонила до Кабміну щодо неоплачених казначейством рахунків
17:07, 16 вересня 2013 р.

Винниківська міськрада подзвонила до Кабміну щодо неоплачених казначейством рахунків

Виконавчий комітет Винниківської міської ради звернувся з офіційною скаргою на дії Головного управління Державного казначейства України у Личаківському районі м. Львова та зареєстрував відповідне звернення на урядовій гарячій лінії Кабінету Міністрів України, в якому йдеться про неоплачені рахунки міськради щодо завершення ремонту доріг та реконструкцію шаф вуличного освітлення міста. Про це інформує прес-служба Винниківської міської ради.

«Ми звертались неодноразово до керівництва Головного управління Державного казначейства України у Львівській області з вимогою погашення боргів за рахунками міськради, ми звертались в прокуратуру Личаківського району м. Львова. Однак, станом на сьогодні жодних зрушень щодо оплати рахунків Винниківської міської ради держказначейством не відбулись, відтак ми звернулись на урядову гарячу лінію Кабінету Міністрів України з проханням втрутитись у ситуацію та вплинути на Головне управління Державного казначейства України у Львівській області. Минулого тижня виконавчий комітет Винниківської міської ради надіслав офіційну телеграму на ім’я Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, щодо блокування рахунків міськради держказначейством та заборгованості щодо оплати за виконання робіт по ремонту доріг та реконструкції шаф вуличного освітлення міста» - говорить міський голова м. Винники Сергій Уваров.

 Нагадаємо, якщо держказначейство й надалі не оплачуватиме рахунки Винниківської міської ради, виконавчим органам ради не вдасться реалізувати заплановані роботи на цей рік. А саме: реконструкцію дитячо-спортивного майданчика в ДНЗ №156, завершити реконструкцію шаф вуличного освітлення міста, реконструкцію внутрішньо будинкової електромережі по вул. Кільцевій, 2а ( вирішення цієї проблеми мешканці чекають понад 20 років), виготовлення проектної документації на реконструкцію покрівлі у Будинку дитячої та юнацької творчості, виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво нової котельні ( паливної) для СШ №29. Разом з тим не фінансується комунальне підприємство  ДП «Добробут», а саме програми: «Шкільний автобус», «Санітарна очистка міста», «Технічне обслуговування вуличного освітлення» та багато інших важливих робіт, що забезпечують належну життєдіяльність міста.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...