• Головна
  • У Львові планують спекти стомільйонну піцу
09:36, 13 вересня 2013 р.

У Львові планують спекти стомільйонну піцу

 На львівській площі Ринок 5 жовтня відбудеться перший Фестиваль піци, приурочений до 15-ліття мережі ресторанів «Піца Челентано». Після нашого міста Фестиваль помандрує іншими містами України, де є заклади цієї мережі. 

На території Фестивалю ходитиме власна валюта – піца-токени, яку можна заробляти та витрачати на сувеніри та піцу. Зокрема, це можна буде зробити у міні-паркові Pizza Land на відкритих тематичних «атракціонах». Вже зараз на фестивалі «Львівська забава» можна спробувати свої сили у першому з них – «Піца-твістер» працює при вході до Парку культури.

За 15 років у мережі «Піца Челентано», яку заснували львів’яни, було виготовлено рекордну кількість піц – очікується, що на Фестивалі буде спечено стомільйонну піцу.

У фестивалі братимуть участь майстри італійської піци з Неаполя. Вчора до Львова прибув піца-маестро зі світовим ім'ям, співорганізатор Фестивалю піци у Неаполі, засновник школи піцайоло та групи піца-акробатів «Franco's Pizza» пан Франко Ворія.

Для того, щоб анонсувати свою участь у фестивалі піци у Львові, а також щоб допомогти зібрати кошти на реанімобіль для обслуговування онкохворих дітей «Чорнобильської лікарні» міста Львова у п'ятницю, 13 вересня, з 19:00 до 21:00 год у ресторані «Pizza Celentano Ristorante» (вул. Галицька, 1) можна буде замовити піцу «Ді маестро» від пана Франко. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...