• Головна
  • У неділю Львів «гулятиме» на святі до Всенародного Дня Батька
11:05, 12 вересня 2013 р.

У неділю Львів «гулятиме» на святі до Всенародного Дня Батька

У неділю, 15 вересня, з 16.00 до 17.30 год планується провести урочистий захід – Свято до Всенародного Дня Батька біля пам’ятника Т.Шевченкові на проспекті Свободи.

Організатори урочистого заходу «Всенародний День Батька» (ХЄЦ «Гефсиманія») були ініціаторами проведення Першого в Україні Форуму (м. Львів, 27 березня, 2007 рік) «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Участь в урочистому заході візьмуть представники християнських церков Львова, громадські організації, представники від влади міста.

Як розповідають організатори, основна мета заходу – піднести значення і розуміння у суспільстві ролі, авторитету Батька, як голови родини; важливість ролі Батька у вихованні дітей, як майбутніх батьків української нації; відкрити цінність і значимість відповідального батьківства для чоловіків; відкрити розуміння і важливість значення того, що говорить Писання, Слово Боже, Отець Небесний про Своє творіння чоловіка, як Батька; чесно сказати не тільки про права, але і про обов’язки Батька, як голову родини, як чоловіка і громадянина України.

«Це не просто Свято Всенародного Дня Батька, це можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння як для чоловіків, жінок і дітей важливості Батька і батьківства в Українській родині, це повага і пошана, та це ще і відповідальність членів родини до Батька», - повідомив Старший Пастор ХЄЦ «Гефсиманія» Валерій Марченко.

План проведення урочистого заходу:

Вступне Слово: історія заснування «Всенародного Дня Батька», форуми,  круглі столи та семінари, які відбулися у 2006-2012  роках.

Виступи представників церков, влади міста. Міжконфесійна спільна молитва за Батьків, чоловіків України та Львова.

Святкова музична частина: виступи музичних колективів від громадських організацій, церков.

Спеціальний гість Свята «Всенародний День Батька»: концерт етногурту «ОЙКУМЕНА».

Під час музичної частини волонтери від церков та громадських організацій вітають чоловіків, батьків Львова, даруючи пам’ятки – флаєри. Пам’ятка – флаєр несе інформацію про основні засади, характеристики доброго батька, яким повинен бути справжній чоловік. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...