• Головна
  • Домівка врятованих тварин: скільки коштів зібрали на ярмарку
13:38, 27 травня
Надійне джерело

Домівка врятованих тварин: скільки коштів зібрали на ярмарку

Домівка врятованих тварин: скільки коштів зібрали на ярмарку

На вихідних у Домівці врятованих тварин відбувся дводенний ярмарок. За допомогою відвідувачів вдалося зібрати 301 895 гривень. Ці кошти підуть на допомогу тваринам: закриття боргів та нагальні потреби притулку.

Про це розповів Орест Залипський керівник Домівки врятованих тварин.

Працівники Домівки врятованих тварин дякують всім, хто долучився до ярмарку.

«Ці два дні стали справжнім святом людяності і доброти. Ми побачили, наскільки потужною може бути наша спільнота, коли ми об'єднуємось заради доброї справи. Коли ні спека, ні раптова злива не здатні зупинити те, що твориться. Кожна ваша дія, кожен ваш внесок став частиною великого дива – збереження дому для багатьох тварин, які потребують допомоги та турботи.

Ми безмежно вдячні кожному, хто взяв участь у барахолці, кожному відвідувачу, кожному, хто долучився товаром, хто придбав щось на ярмарку або поширив інформацію. Особлива подяка всім волонтерам, які з ентузіазмом підхопили ініціативу та, відклавши все, обʼєднались для проведення ярмарку.

Домівка врятованих тварин – це не просто місце тимчасового прихистку. Це місце, де тварини знаходять надію на краще життя, а ми отримуємо можливість показати свою любов і турботу», – каже Орест Залипський.

Нагадаємо, на загрозу закриття Домівки врятованих тварин відреагували у Львівській міській раді. Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко зустрівся з керівництвом Домівки, щоб визначити напрямки, як місто може допомогти притулку.

Читайте також: Львівський ТЦК повідомив, куди телефонувати з питань мобілізації

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#домівка_врятований_тварин #домівка_тварин #домівка_тварин_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,93
40,99
EUR
44,15
44,22
PLN
10,05
10,11
Оголошення
live comments feed...