• Головна
  • Асоціація «Енергоефективні міста України» долучиться до Європейського тижня мобільності
09:17, 11 вересня 2013 р.

Асоціація «Енергоефективні міста України» долучиться до Європейського тижня мобільності

Цьогоріч Львів долучиться до ЄТМ, який відбудеться 16-22 вересня. Серед запланованих заходів - тренінги для школярів в межах кампанії «Львів – безпечне місто» щодо безпеки дорожнього руху, презентації в університетах, проведення веломарафону, змагань серед УДЮМКів міста, підтримка кінофестивалю «Ровер», промоція використання громадського транспорту та велосипедів у рамках кампаній «День без автомобіля» та «Велосипедом на роботу».  Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

До заходів у рамках ЄТМ долучиться і асоціація «Енергоефективні міста України», які проводитимуть лекції для промоції розвитку сталої мобільності.  

Додамо, асоціація «Енергоефективні міста України» є добровільним об’єднанням органів місцевого самоврядування, яке створене з метою задоволення потреб своїх міст у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

Починаючи з 2009 року, Асоціація є офіційною структурою підтримки ініціативи Угода мерів в Україні, одним з основних зобов’язань якої є скорочення обсягу викидів CO2 щонайменше на 20% у містах-підписантах цієї ініціативи.

Оскільки саме сектор транспорту продукує найбільшу кількість вуглекислого газу, підвищення рівня обізнаності населення стосовно дбайливого ставлення до навколишнього середовища є першим кроком до вирішення спільних проблем та утвердження відповідальної поведінки.

                                                            

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...