• Головна
  • У Львові «Домівка врятованих тварин» організовує мегаярмарок, щоб зберегти свій притулок: як долучитись
16:17, 23 травня
Надійне джерело

У Львові «Домівка врятованих тварин» організовує мегаярмарок, щоб зберегти свій притулок: як долучитись

У Львові  «Домівка врятованих тварин» організовує мегаярмарок, щоб зберегти свій притулок: як долучитись

Центр порятунку для тварин на межі закриття і потребує допомоги.

У Домівці проживають понад 1500 тварин. Тут піклуються про різних звірів, від лисиць та орлів до котів і коней. Завдяки зусиллям небайдужих людей, багато тварин змогли отримати другий шанс на життя, знайти новий дім або повернутися у дику природу, повідомляє Львівська ОДА.

Мегаярмарок включатиме продаж різних товарів, а також збиратиме пожертви від небайдужих людей. Усі виручені кошти підуть на закупівлю їжі та медикаментів для тварин, а також на покриття інших операційних витрат притулку

Організація мегаярмарку - це приклад того, як громада може об’єднатися для доброї справи. Така ініціатива зможе допомогти забезпечити фінансування для утримання та догляду за тваринами, які опинилися на межі виживання. Усі зібрані кошти підуть на потреби притулку, зокрема на харчування, медичну допомогу,  покращення умов для тварин та погашення боргів за надані послуги.

«Домівка врятованих тварин - це місце, де щодня рятують і доглядають за десятками тварин. Більшість з них були врятовані та перевезені з окупованих територій, інші врятовані  від жорстокого поводження та знущань, і всі вони зараз  потребують нашої допомоги. Така ініціатива є надзвичайно важливою, оскільки не лише допоможе забезпечити фінансування для утримання і догляду за тваринами, але й залучить громаду до благодійної діяльності. Закликаємо жителів Львова та гостей міста у ці вихідні долучитися до акції та зробити свій внесок у порятунок тварин. Кожен внесок, великий чи маленький, допоможе забезпечити тварин всім необхідним та зібрати кошти для підтримки притулку. Дякуємо усім, хто долучається до порятунку тварин і підтримує наші екологічні ініціативи», - зазначає т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Нагадуємо, притулок, який є частиною парку «Знесіння», був заснований у 2018 році і зараз зіткнувся з критичною нестачею фінансування. Через що тварини недоїдають, і працівники змушені шукати альтернативні способи забезпечення їх харчування та доглядом​.

Захід запланований на 25-26 травня з 12:00 до 19:00 на території Домівки за адресою: вул. Олекси Довбуша 24 і має на меті зібрати необхідні кошти для підтримки діяльності притулку.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до ярмарку. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для спільної справи. Разом ми можемо зробити світ кращим для тих, хто не може про себе подбати сам.

Читайте також: У Львові закривають «Домівку врятованих тварин»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Домівкавртятованихтварин
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,03
41,07
EUR
44,18
44,24
PLN
10,10
10,14
Оголошення
live comments feed...