• Головна
  • У Львові презентуватимуть свою творчість 10 театрів та буде карнавал. «Золотий лев» скоро приїде (АФІША)
14:46, 10 вересня 2013 р.

У Львові презентуватимуть свою творчість 10 театрів та буде карнавал. «Золотий лев» скоро приїде (АФІША)

Цього року Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці-2013», на якому презентуватимуть свої вистави 10 театрів з різних країн світу, відбудеться з 3 по 6 жовтня.

В програмі фестивалю  львів’яни та гості міста зможуть побачити цікаві вистави вуличних театрів з Чехії, Польщі, Білорусії, Литви, Португалії, України які показуватимуться на площах та вулицях Львова. Звичайно не обійдеться і без традиційної карнавальної ходи, яка відбудеться 5 жовтня о 17.15 за участю театрів України, Польщі, Чехії, Португалії, Росії, Литви, Білорусії.

gold_lion_2013

 

Особливо цікавою буде вистава вуличного театру з Польщі Biuro Podróży, якому аплодували майже в 50 країнах світу на шести континентах. Вистава «Carmen Funebre» привертає увагу як досвідчених глядачів, так і перехожих. Ходулі, вогонь, світло, музика викликають захоплення і цікавість та створюють видовищне дійство.

Вже не вперше здивує львів’ян та гостей міста своєю експресивністю Teatr Novogo Fronta з Чехії, який 2 роки тому отримав гран-прі на Единбурзькому театральному фестивалі FRINGE. На цьогорічному фестивалі «Золотий лев» театр представить прем’єрну виставу «Causa Fatalis».

Особлива програма чекає і на наймолодших глядачів. Надзвичайно веселий клоун Enano з Португалії, якого вже встигли полюбити глядачі, буде розважати дітей 4 та 5 жовтня. Також на пл.Ринок працюватимуть  ігрові атракціони для батьків та дітей від клоунів Краківського театру ВАГАБУНДА .

Євпаторія представлятиме на фестивалі два колективи: культурно-розважальний проектGefest show, що включає в себе найбільш популярні та шокуючі види перформенсів, та театр вогню «Вольфрам», який виконає запаморочливі трюки на ходулях з вогнем емоцій.

Львівський академічний театр Воскресіння представлятиме на фестивалі вуличну виставу «Бал Генія». Ідеєю для створення вистави стала творчість видатного галицького скульптора Івана Пінзеля, представника пізнього бароко і рококо. Актори театру «Воскресіння» підкреслюють, насамперед, візуальне оформлення та майстерність скульптора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...