• Головна
  • На Львівській залізниці жахливе ДТП: водій загинув на місці (ФОТО)
15:35, 9 вересня 2013 р.

На Львівській залізниці жахливе ДТП: водій загинув на місці (ФОТО)

На залізничному переїзді перегону «Хриплин –Братківці» Івано-Франківської області поблизу села Тисменичани відбулось зіткнення дизель поїзда сполученням Івано-Франківськ - Яремче з автомобілем «Skoda-Fabia». Про це 032 повідомив підрозділ по зв’язках громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

PM503image002

 

Водій автомобіля громадянин Туреччини Мазафер О. нехтуючи правилами дорожнього руху, рухаючись на заборонені сигнали світлофора на неохороняємому залізничному переїзді допустив виїзд на залізничну колію внаслідок чого відбулося зіткнення з приміським поїздом.

 

PM690image004

 

В результаті пригоди 46-річний житель Івано-Франківської області загинув на місці події. Серед пасажирів потягу ніхто не постраждав. Затримка руху залізничного транспорту склала одну годину вісімнадцять хвилин.

З початку року на території обслуговування Управління МВС України на Львівській залізниці внаслідок порушення правил дорожнього руху  машиністи поїздів застосовували 101 термінову зупинку потягу, з трагічними наслідками стався 41 випадок. Як показує практика такі події трапляються через грубі порушення громадянами загальнообов’язкових правил поведінки на залізничному транспорті – повідомив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк.

PM339image003

 

Пам'ятайте! Водії транспортних засобів можуть перетинати залізничні колії лише на залізничних переїздах. При наближенні до залізничного переїзду водій повинен зменшити швидкість руху, а також починаючи рух після зупинки перед ним, водій зобов'язаний керуватися положенням шлагбаума, світловою і звуковою сигналізацією, а також переконатися в тому, що не наближається поїзд, локомотив чи дрезина.

PM650image001

 

Працівники транспортної міліції в котре нагадують, що дотримання правил поведінки на залізничному транспорті вбережуть Вас від трагічних наслідків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...