• Головна
  • У Львові пройде Напівмарафон Нової пошти під гаслом "Не зупиняйся!". Як взяти участь?
Партнерський матеріал
09:00, 8 травня

У Львові пройде Напівмарафон Нової пошти під гаслом "Не зупиняйся!". Як взяти участь?

Партнерський матеріал

Деталі події:

11-12 травня біля Львівської Національної Опери пройде другий від початку великої війни напівмарафон під гаслом «Не зупиняйся!». Він присвячений воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. 

Організаторами заходу є Нова пошта спільно з NewRun.

11 травня буде організована видача стартових пакетів усім учасникам і дитячі забіги на 100 м і 500 м. 12 травня пройдуть забіги на 1, 5, 10, 21 км і командна пʼятірка.

У межах події пройде спеціальний забіг на 1 кілометр — дистанція «Подяки». 

Мета:

Мета напівмарафону — показати національну єдність і підтримати українців, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє. 100% від усіх стартових внесків буде спрямовано на фізичну реабілітацію та адаптацію людей у центрі «Незламні»

Доступні дистанції:

  • півмарафон (21,0975 км);
  • 10 км;
  • 5 км
  • 1 км (спеціальна дистанція «Подяки»);
  • командна п'ятірка;
  • дитячі забіги;

Учасники:

Серед учасників напівмарафону  військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі «Незламні».

Зокрема, Володимир Рудковський, військовий, який втратив ногу під час контрнаступу на Запорізькому напрямку і зараз допомагає побратимам з реабілітацією, зі своєю однорічною донечкою візьме участь у дитячих забігах. Керівник проєкту «Ігри Героїв» Юрій Козловський долатиме дистанцію 21 км на протезі. 

До дистанції «Подяки» долучиться 13-річна Яна Степаненко. У квітні 2022 року дівчинка втратила обидві ноги внаслідок терористичного удару росіян по залізничному вокзалу Краматорська. Цьогоріч вона пробігла 5 км на Бостонському марафоні та вкотре довела, що українська нація – незламна.

Спеціальні гості:

Разом з учасниками бігтимуть співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик.

Стартовий пакет учасника:

Кожен учасник забігу отримає стартовий номер, рюкзак з подарунками від партнерів та унікальну медаль із зображенням видатних місць Львова. 

Реєстрація:

Зареєструватися на напівмарафон можна на офіційному веб-сайті заходуwww.newrun.com.ua. Також є можливість пробігти дистанції онлайн. 

Організатори запрошують всіх українців, незалежно від наявності бігового досвіду, долучитись до ініціативи та висловити підтримку людям, які не зупиняються і борються за наше майбутнє.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#напівмарафон #нова пошта #біг #не зупиняйся #newrun
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,94
39,99
EUR
43,28
43,35
PLN
10,07
10,11
Оголошення
live comments feed...