• Головна
  • Глобальна освітня мережа GLEN підтримала проект львівського парку «Знесіння»
12:03, 9 вересня 2013 р.

Глобальна освітня мережа GLEN підтримала проект львівського парку «Знесіння»

Глобальна освітня мережа GLEN підтримала запит від Львівського регіонального ландшафтного парку «Знесіння». Цей запит виявився єдиним з України, який був підтриманий GLEN на 2013 рік із загальної кількості 58 задоволених запитів з 22-х різних країн, до яких скерували волонтерів з 10-ти організацій від держав-учасниць ЄС. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, у серпні 2013 року до парку «Знесіння» на тримісячний термін прибув волонтер з Німеччини Петер Дітман (Peter Dittmann).

«У вересні 2012 року від дирекції Парку «Знесіння» було оформлено і подано запит через Глобальну освітню мережу (GLEN – Global Education Network) на прибуття до Львова волонтера з метою підсилення роботи над популяризацією зелених зон міста і оптимізації зв’язків парку на міжнародному рівні.

План спільної з персоналом парку роботи орієнтований на тему «Демонстрування значення зелених зон у м. Львові» і буде реалізовуватися з використанням  Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» як модельного об’єкту, з охопленням питань:

-               оптимізація зв’язків парку як установи природно-заповідного фонду України;

-               розвиток міжнародного партнерства і співпраці;

-               організація популяризаційної акції в парку;

-               підсумкові матеріали.

Важливо зазначити, що Петер Дітман і персонал парку однаково зацікавлені у поширенні інформації про досягнення і позитивні тенденції у парку та Львові, що повинно стати вкладом у формування позитивного іміджу України.

Це завдання ми спільно зобов’язуємось виконати якнайкраще, а тому не відмовимося від підтримки та участі співвітчизників, зокрема, львів’ян», - повідомив заступник директора парку «Знесіння» з наукової роботи Олесь Завадович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,60
42,70
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...