• Головна
  • Сауна у Львові SPA LUXE – краще рішення для вашого гарного відпочинку
Новини компаній
15:58, 19 квітня

Сауна у Львові SPA LUXE – краще рішення для вашого гарного відпочинку

Новини компаній

Шукаєте хороший спосіб відпочити та побороти стрес? Хотіли б розслабити м'язи та дозволити шкірі дихати, в той час, як ваша кров зможе активно забезпечувати всі органи живильними речовинами та так необхідним організму киснем? Саме такий ефект зможе подарувати Сауна Львів, куди за першої необхідності можна буде піти задля того аби чудово відпочити після натрудженого робочого тижня.

Це чудове місце, яке створене для вашого релаксу та гармонійного відпочинку, ґрунтовного відновлення сил та просто чудового проведення вільного часу.

Якщо ви прямо зараз хочете знайти приємне місце, куди б було можливо за першої необхідності піти та гарно відпочити тілом і душею, запрошуємо вас в ANTARES – SPA, де є всі для цього необхідні умови з послугами.

Переваги ANTARES – SPA. Про що саме варто пам'ятати?

Сауна у Львові SPA LUXE – краще рішення для вашого гарного відпочинку, фото-1

Для початку відзначимо, що в ANTARES – SPA є все необхідне для вашого чудового та неймовірного і сповненого гарними емоціями відпочинку. Тут працює кваліфікований персонал, який подбає про ваше дозвілля з незабутнім відпочинком. Тут у вас буде змога насолодитися перебуванням у сауні, у вартість якої входить користування всіма залами з атрибутикою. Зокрема зараз ми говоримо про можливість окрім сауни з басейном:

  • попаритися в римській парній;
  • відвідати баню;
  • під звучання релакс музики насолодитися джакузі з сучасним гідромасажем;
  • відвідати оздоровчі процедури, які дають можливість сповна відчути цілковите розслаблення;
  • та навіть скористатися послугою професійного лазника;

Додатково у вас також буде можливість скористатися сучасною зоною відпочинку, де аналогічно можливо чудово провести вільний час зі своїми рідними або ж друзями, просто замовивши смачну їжу з напоями. До речі, якщо ви плануєте романтичний вечір зі своєю другою половинкою, в закладі передбачена наявність рішення і для цієї ситуації. Зокрема тут є VIP RED ROOM, що облаштована комфортабельною сауною для 2-х та сауною для набагато більших по чисельності компаній.

Для зручності та комфорту гостей тут також завчасно потурбувалися про розташування на території готелю з конференц загалом. А саме 22-х сучасних та комфортабельних номерів, де можливо піддатися відпочинку та сну після неймовірного часу проведення у сауні.

Вартість сауни у Львові SPA LUXE

Сауна у Львові SPA LUXE – краще рішення для вашого гарного відпочинку, фото-2

Замовити сауну можливо як мінімум на дві години. Максимально можлива місткість приміщення – 12 осіб. У загальну вартість користування сауною входить можливість користування всіма без виключення залами з атрибутикою. Зокрема крім залів, які ми зазначили вище, у всіх гостей буде можливість користуватися простирадлами з рушниками, милом з гелем для душу, шампунем та тапками й шапочками для бані.

Увазі гостей закладу тут пропонують можливість скористатися сауною у будні та вихідні дні на чотири особи та нічною сауною на шість осіб. Детальніше ціни на це задоволення та каталог на інші послуги розташовано на сайті antares-apart.com.ua у розділі «Сауна». Запрошуємо до детального знайомства. Завітайте в ANTARES – SPA у свій вільний час і гарантовано не пошкодуєте про вибір саме цього сучасного та комфортабельного закладу. Це одне із кращих місць для вашого ґрунтовного та неймовірного відпочинку і розслаблення у сауні та не лише. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,83
EUR
42,81
43,10
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...