• Головна
  • Угоду про розподіл «сланцевого газу» на Львівщині можна буде коментувати в Інтернеті
15:23, 8 вересня 2013 р.

Угоду про розподіл «сланцевого газу» на Львівщині можна буде коментувати в Інтернеті

Кожен  користувач Інтернету тепер зможе висловити свої пропозиції щодо проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська між державою Україна, компанією «Шеврон Юкрейн Б. В.» та ТОВ «Надра Олеська». Про це 032 повідомила прес-служба Львівської обласної організації Народного Руху України.

 «Файл проекту Угоди, як додаток до листа Міністерства екології та природних ресурсів України від 29.08.2013 р. № 9579/07/10-13, отриманий Львівською обласною радою від колег з Івано-Франківської обласної ради. Він оброблений мною та помічниками, з метою проведення реального громадського обговорення, отримання пропозицій та правок до Угоди у вільному доступі у мережі Інтернет», –  повідомив ініціатор публічного обговорення, депутат Львівської обласної ради від Народного Руху України Олександр Ганущин.

Екологи, економісти, юристи та просто небайдужі члени місцевих територіальних громад тепер мають можливість додавати свої коментарі до конкретних стрічок Угоди. Це можливо зробити через засоби сервісу «Googledoc», які доступні для кожного користувача інтернету, (досить лише перейти за цим лінком, вибрати розділ Угоди, виділити частину речення чи абзац «мишкою та натиснути кнопку «коментувати» і зберегти коментар). Для зручності, кожен, також, може скачати весь текст проекту Угоди ось тут.

Депутат переконаний, що це зроблено не лише для того, щоб покінчити з приховуванням змісту Угоди від громадськості.

«Ми маємо на меті як не допустити загальний «одобрямс» в дусі радянських часів під час її погодження, так і перевести  безапеляційні та нічим не підкріплені висновки та заперечення у площину дискусії та множин думок» зазначив Олександр Ганущин.

Ініціатори публічного обговорення проекту угоди мають на меті узагальнити конкретні пропозиції до положень проекту Угоди та озвучити їх під час слухання питання в стінах обласної ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...