• Головна
  • Протягом тижня у Львові стажуватимуться працівники міської ради Тбілісі
14:44, 7 вересня 2013 р.

Протягом тижня у Львові стажуватимуться працівники міської ради Тбілісі

Під час візиту з 9 до 14 вересня представники Тбілісі  зможуть познайомитись із особливостями місцевого самоврядування в Україні на прикладі Львова, стратегією міста до 2025 року, стратегією розвитку культури, інформаційних технологій, роботою Інституту міста. Також відбудуться зустрічі із представниками міської влади Львова, бізнесу, туристичних компаній, громадських організацій. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Під час нашого візиту до Грузії на початку червня цього року, група обміну зі Львова побувала на стажуванні в міській раді Тбілісі. Такі візити допомагають налагодити співпрацю між містами – ми зробили наголос на стратегічно важливих для нас галузях – туризм, економічне співробітництво та спільні проекти», – розповіла Аліна Тацюк, координатор проекту.

Учасники обміну з грузинської сторони під час перебування у Львові представлять свій досвід у впровадженні електронного врядування у Тбілісі, а в суботу 14 вересня на площі Ринок відбудеться виступ Грузинського державного театру пантоміми із виставою.

Перед від’їздом делегації заплановане підписання угоди про співпрацю між Тбілісі та Львовом.

Проект «Дні Львова в Тбілісі та Дні Тбілісі у Львові – відкритий обмін» реалізує Інститут міста за підтримки Фонду регіонального співробітництва Чорного моря – проекту Фонду Германа Маршалла США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...