• Головна
  • Страшна ДТП на Львівщині: чоловік і жінка загинули, дитина травмована
10:40, 18 березня
Надійне джерело

Страшна ДТП на Львівщині: чоловік і жінка загинули, дитина травмована

Страшна ДТП на Львівщині: чоловік і жінка загинули, дитина травмована

Зіткнулися легковик та вантажівка. Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 березня близько 19:00 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села П’ятничани Стрийського району.

Відділ комунікації поліції Львівської області повідомив, що за кермом автомобіля «Форд Фокус» була 32-річна мешканка одного з селищ району. За кермом вантажного автомобіля «ДАФ» – мешканець Херсонської області віком 45 років.

Внаслідок зіткнення водійка легковика від отриманих травм померла на місці події, її пасажир, мешканець того ж селища віком 31 рік, помер у лікарні. Ще одна пасажирка, дворічна дівчинка, отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Львівщині сталася ДТП за участі авто і мопеда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #дтп #дитина #легковик #вантажівка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...