• Головна
  • У міськраді повідомили, що львів'яни зробили з 3,5 тонн старих меблів
16:02, 27 лютого
Надійне джерело

У міськраді повідомили, що львів'яни зробили з 3,5 тонн старих меблів

У міськраді повідомили, що львів'яни зробили з 3,5 тонн старих меблів

Послуга з прийому великогабаритних, негабаритних відходів та несправної побутової техніки стає все більш популярною серед львів’ян.

Вже за цей рік на майданчик на вул. Жовківській, 18 мешканці привезли 3,5 тонн старих меблів і будівельної деревини, які незабаром будуть відсортовані й перероблені, повідомляє Львівська міськрада.

«Львів’яни та мешканці Львівської міської територіальної громади відповідально позбуваються старих меблів. Адже якщо викинути їх у звичайні контейнери, то контейнери можна пошкодити та засмітити навколишню територію і майданчик для збору ТПВ.

А так, 3,5 т негабариту – старих меблів і будівельної деревини, які привезли нам мешканці, будуть відсортовані й перероблені», – розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Нагадаємо, ЛКП «Львівспецкомунтранс» приймає в місяць від однієї фізичної особи 1 одиницю негабаритних відходів, як-от ліжко, диван чи велике крісло. За 1 кг негабариту (меблів) необхідно заплатити лише 53 копійки. Працівники підприємства все важать, і одразу через термінал можна оплатити за послугу.

Водночас від однієї особи в місяць тут приймають 2 одиниці великої побутової техніки та 5 одиниць дрібної, а також не більше 500 кг будівельних відходів. За 1 кг побутової техніки необхідно заплати 29 копійок, а 1 кг будівельних відходів – 27 копійок.

Привозити такі відходи можна впродовж робочого тижня з 08:30 до 17:15, а в п’ятницю – до 16:00 год, за адресою ЛКП «Львівспецкомунтранс» – вул. Жовківська, 18.

Читайте також: Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #меблі #ЛМР #утилізація #Львівспецкомунтранс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...