• Головна
  • Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує
09:33, 27 лютого
Надійне джерело

Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує

Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує

У Львові 12 лютого розпочав роботу центр рекрутингу до Сил безпеки та оборони України.

Міністерство оборони спільно з Львівською міською радою запустило у Львові пілотний проєкт рекрутингу до української армії. Сам центр покликаний побудувати прозору та ефективну модель залучення до українського війська.

«Тут не вручатимуть повісток. Кожен отримає детальну інформацію про актуальні військові вакансії. Цими словами відкрили перший Центр Рекрутингу Української Армії у Львові», — повідомляв раніше Андрій Садовий.

Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує , фото-1

Журналістка 032.ua розповідає, як і де працює центр рекрутингу у Львові та які вакансії у ньому пропонують.

Центр рекрутингу у Львові

Перший центр рекрутингу розпочав роботу у львівському ЦНАПі за адресою: вул. Костя Левицького, 67. Надалі такі центри мають запрацювати по всій Україні.

Відомо, що у центрі щодня працюють рекрутери, які надають інформацію щодо вакансій в армії, консультують і проводять профорієнтаційні тести, а також супроводжують весь процес до призначення на відповідну посаду в армії.

Сам центр не має стосунку до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Зараз тут працюють п’ятеро рекрутерів.

Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує , фото-2

Після вибору бажаної посади людина матиме співбесіду із рекрутером та представниками обраної військової частини. Після погодження кандидатури на певну вакансію, кандидата скерують у ТЦК з пакетом документів для подальшого оформлення, проходження необхідних процедур та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку, яке триває один місяць та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження військової служби. 

Таким чином, центри рекрутингу долучатимуть українців та українок до Сил безпеки та оборони України через підписання контракту з відповідною військовою частиною.

Наразі є можливість укладати як строкові контракти, так і контракти до оголошення демобілізації.

Які є вакансії? 

У центрі є чимало вакансій для водіїв, слюсарів, механіків, кухарів, кінологів, електрики, тобто всі технічні спеціальності робочі, снайпери, сапери, кулеметники, стрільці.

А для тих хто готовий йти в десантні війська і морську підходу пропонують додатково 50 тисяч гривень певного стимулу.  Дізнатись більше про рекрутинговий центр української армії у Львові можна за телефонами: 0973001563; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80.

Чи є бажаючі?

За неповних два тижні роботи рекрутинговий центр у Львові відвідало 130 осіб, 76 кандидатів вже заповнили анкети. З них 30 кандидатів вже контактують із конкретними військовими частинами, у яких готові служити.

Раніше Андрій Садовий заявляв, що на сьогоднішній день 30 тисяч львів'ян служатьу ЗСУ. Велика частина з них на передовій. Вони служать вже два роки і чекають, коли хтось прийде їм на заміну. 

Головком ЗСУ, міністр оборони та міністр оборони Швеції відвідали рекрутинговий центр

Центр рекрутингу у Львові: як він працює та що пропонує , фото-3

Нещодавно, 23 лютого, міністр оборони України та Головнокомандувач ЗСУ відвідали Центр рекрутингу української армії. Рустем Умєров відзначив перші успіхи центру та запевнив, що таких центрів в Україні буде більше.

"Працівники центру вже розповідають про перші історії успіху та (і таке ще трапляється) про побоювання окремих відвідувачів – чи не видають тут повісток. Рекрутери не є військовослужбовцями та не мають повноважень вручати повістки. Їхня робота – допомогти підбирати вакансії у Силах оборони та надавати консультації", - сказав Умєров.

Також центр 26 лютого відвідав міністр оборони Швеції Пол Йонсон.Пол Йонсон висловив своє захоплення центром і зауважив, що зараз робота в цьому напрямку є дуже важливою.

Зазначимо, що у Львові також працюють рекрутингові центри Третьої окремої штурмової бригади, львівської 103 бригади ТрО та батальйону "Вовки Да Вінчі.

Нагадаємо, Воєнний стан та мобілізація в Україні продовжені до 13 травня Верховна Рада підтримала укази президента Зеленського про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 днів – до 13 травня.

Читайте також: "Мисливці за шахедами": Львівський ІТ Кластер передав ПвК «Захід» п’ять автомобілів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рекрутинговий_центр_львів #рекрутинг_у_львові #рекрутинг_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...