• Головна
  • У Львівській філармонії лунатиме Йоган Штраус
10:48, 2 вересня 2013 р.

У Львівській філармонії лунатиме Йоган Штраус

Вже незабаром, 7 вересня, у Львові поціновувачі класичної музики матимуть змогу насолоджуватись чарівними мелодіями Йогана Штрауса. У Львівській філармонії оркестр K&K Philharmoniker, диригент – Тарас Ленько (Україна), виконає «Віденський Йоганна Штрауса Концерт–Гала». Початок концерту о 19.00 год.

«Легка для сприйняття, невимушена, чарівна музика створить атмосферу незабутнього свята.Будемо раді бачити львів’ян та гостей міста на нашому концерті», - кажуть організатори.

Програма концерту

7 вересня 2013 року

19:00 год ∙ Львівська філармонія ∙

Диригент: Тарас Ленько (Україна)

Довідка

Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Сьогодні за відмінну музичну якість і незвичну харизму нас цінують в 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів у кращих залах Європи, таких як Herkulessaal Münchner Residenz, Tonhalle Zürich, Konzerthаus Berlin, концертних залах Стокгольма, Копенгагена, Мадрида, Осло, Парижа, Wiener Musikverein.

Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме - прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність.

За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...