• Головна
  • Автошкола iDrive у місті Львів. Пройди онлайн навчання ПДР
Новини компаній
17:00, 2 лютого

Автошкола iDrive у місті Львів. Пройди онлайн навчання ПДР

Новини компаній
Автошкола iDrive у місті Львів. Пройди онлайн навчання ПДР, фото-1

Якісне навчання теорії водіння – запорука не тільки успішного складання іспитів та отримання довгоочікуваного посвідчення водія. Важливим аспектом є забезпечення безпеки водія та пасажирів, зменшення аварійних ситуацій та ДТП. Гідним прикладом автошколи Львів, яка дотримується найвищих стандартів, є сучасний навчальний заклад iDrive, де студенти забезпечені всім необхідним для повноцінних занять в онлайн форматі.

Інноваційний підхід до викладання, професіоналізм та поважна, комфортна атмосфера дозволяють більш ніж 90% учнів скласти іспит з першого разу, незалежно від віку та здібностей. Займаючись за власним графіком, у комфортному для себе місці, ви досягнете таких самих успіхів, як і ті, хто приходить на лекції до стандартного класу автошколи.

Чому вибирають дистанційні заняття в автошколі iDrive

Дистанційне навчання має багато переваг перед відвідуванням автошколи «наживо». Онлайн заняття підійдуть, якщо ви:

  • Студент, або поєднуєте роботу та навчання.
  • Маєте ненормований робочий день або позмінний графік.
  • Вимушені сидіти з дитиною у декретній відпустці або не можете надовго залишити дітей чи літніх батьків одних.
  • Не хочете навчатися у великій компанії та віддаєте перевагу комфорту.
  • Часто переїжджаєте з місця на місце, маєте професію, яка передбачає відрядження.
  • Цінуєте свій особистий час і віддаєте перевагу ефективному та швидкому отриманню знань.

Віртуальне навчання дозволяє економити час та кошти. Ви займаєтеся за вільним графіком без зовнішнього тиску, у комфортному темпі, та завжди є можливість проконсультуватися з куратором у зручний для себе час. Унікальна онлайн автошкола Львів iDrive надає можливість оплати частинами протягом усього періоду навчання, причому фіксований лише перший внесок, а решту коштів ви перераховуєте на власний розсуд.

Автошкола iDrive у місті Львів. Пройди онлайн навчання ПДР, фото-2

Що включає теоретичний курс водіння онлайн

Навчання відбувається за спеціально розробленою програмою, для зв'язку використовується сервіс Google Meet. Курс призначений для новачків, для тих, хто хоче перенавчитися на нову категорію, для водіїв після довгого простою.

Викладачі автошколи мають високу кваліфікацію, регулярно проходять переатестацію, подача матеріалу відбувається у захопливій, живій манері – вам не доведеться нудьгувати, а нових лекцій ви чекатимете з нетерпінням! Студентам надається все необхідне для ефективних занять і повного засвоєння матеріалу.

  • У вільному доступі книги, підручники та інші матеріали для вивчення – нічого не потрібно купувати.
  • Переглядайте готові конспекти, дивіться відео лекції, виконуйте цікаві завдання, проходьте тести та радійте власним успіхам!
  • Ваш куратор завжди буде на зв'язку, так ви зможете домогтися розуміння складних моментів і отримати практичні поради від професіоналів.

Адаптовані лекції за своєю суттю нічим не відрізняються від живої подачі матеріалу в аудиторії. Ви вивчатимете ті ж стандартні дисципліни: будова автомобіля, ПДР, законодавча база про права та зобов'язання водія, безпека руху, алгоритм поведінки водія в різних ситуаціях та багато іншого.

На сайті автошколи https://idrive.dn.ua/lviv/ ви зможете подати заявку, дізнатися про умови вступу, акції та знижки, та іншу корисну інформацію.

У разі успішного проходження фінального тестування видається документ про закінчення онлайн-курсу. Він має юридичну силу та дає офіційне право для здачі теоретичної частини з водіння у сервісному центрі МВС.

Автошкола iDrive запрошує вас на онлайн навчання по п’яти популярним категоріям – з нами вигідно, цікаво та комфортно! Наш Inastagram: https://www.instagram.com/avtoshkolaonlineukraine

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...