• Головна
  • У Львові побудують новий житловий комплекс – проєкт
16:45, 2 лютого
Надійне джерело

У Львові побудують новий житловий комплекс – проєкт

У Львові побудують новий житловий комплекс – проєкт

Житло, офіси, садок та нова школа – на вулиці Тролейбусній буде новий комплекс.

Про будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вулиці Тролейбусній у Львові розповів головний архітектор міста Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Як зазначив головний архітектор Львова, йдеться про звернення Головного управління Національної поліції у Львівській області. На вулиці Тролейбусній передбачається будівництво комплексу житлових і нежитлових будівель.

«Маємо житлові квартали, а також нежитлові приміщення та будівлі в південній частині, ближче до гаражного кооперативу, де санітарна зона не дає можливість розташувати житло. Так само передбачається офісна будівля в південно-західній частині.

Це вже відкоригований варіант проєкту. Тут суттєво понижені показники житлової забудови, середня висотність. Житлові будинки є на 4, 7, 8 поверхів та лише одна дев’ятиповерхівка – такий просторовий акцент на куті», – зазначив Антон Коломєйцев.

За словами головного архітектора, це інвестиційний проєкт. Він передбачає будівництво приміщень поліції на вул. Збиральній. Також в межах цієї реконструкції місту передадуть будівлю для майбутнього облаштування школи. Це посилитьсоціальну інфраструктуру в мікрорайоні.

Окрім цього, в північно-західній стороні комплексу передбачено дитячий садок з прилеглою ділянкою, де можна буде проводити заняття з дітьми на відкритому повітрі.

«З точки зору міста в цьому мікрорайоні критичним є питання соціальної інфраструктури, тому що там є переповнена приватна «Школа вільних і небайдужих», а поруч міські школи також переповнені. Тому нам важливо, щоб тут була сформована нова школа. Тож поліція зголосилася віддати свою територію і будівлю на вулиці Тролейбусній місту для облаштування там школи.

Участь потенційного забудовника у облаштуванні школи буде обговорюватись після проведення інвестиційного конкурсу та визначення переможця», – зазначив Антон Коломєйцев.

Читайте також: У Львові кількість користувачів ЛеоКарт досягла позначки 300 тисяч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #забудова #дозвіл #ЛМР #житловий_комплекс #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...