• Головна
  • Куди піти у Львові: органний зал запрошує у світ шедеврів
15:23, 16 січня
Надійне джерело

Куди піти у Львові: органний зал запрошує у світ шедеврів

Куди піти у Львові: органний зал запрошує у світ шедеврів

Шедеври органної музики, що надихають, звучатимуть у Львові. 18 та 19 січня Львівський органний зал запрошує на концерт «Шедеври органної музики» солістки Чернівецької філармонії Світлани Бардаус.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Мистецтво поєднати здавалося б непоєднуване – один із талантів Світлани Бардаус. Її програми завжди вражають, у них органістка сміливо міксує музику бароко із творами сучасників, академічні твори з органними перекладеннями популярних пісень, створює авторські аранжування для органа.

На цьому речиталі органістки з Чернівців у Львівському органному залі звучатиме велична та трагічна Сарабанда з Сюїти ре мінор Георга Фрідріха Генделя, просвітлена та життєствердна Кафедральна сюїта Гордона Янга, прониклива та щемка «Молитва» Ганни Гаврилець, позитивне та легке Рондо Андре Кневела, знайомі всім частини з циклу «Пори року» Антоніо Вівальді та неочікуване органне прочитання “Walking in the air”, пісні до дитячого британського мультика.

«Музика рятує. Коли сідаєш займатися, не думаєш про це. Ти повертаєшся в нормальне життя. Я думаю, саме тому люди ходять на концерти: вони хочуть хоч на годину повернутися в нормальне життя, емоційно відновитися», – зазначає органістка.

Читайте також: Куди піти у Львові молоді – добірка безкоштовних подій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #куди_піти_у_Львові #Львівський_органний_зал #афіша_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...