• Головна
  • Майже 16 тис. сімей у Львівській області отримують допомогу як малозабезпечені громадяни
11:05, 30 серпня 2013 р.

Майже 16 тис. сімей у Львівській області отримують допомогу як малозабезпечені громадяни

За повідомленням департаменту соціального захисту населення  Львівської облдержадміністрації, станом на 27 серпня 2013 року в області майже 16 тис. сімей одержують допомогу як малозабезпечені громадяни. На вихованні у таких сімей перебуває майже 40 тис. неповнолітніх дітей.

Окрім цього, до кінця 2013 року, відповідно до опрацьованих даних, кількість дітей, які зростають у малозабезпечених сім’ях,  становитиме уже  до 49 тис. осіб, що своєю чергою потребуватиме додаткової потреби у коштах  майже 36 млн. грн. Опрацьовані департаментом пропозиції скеровано  Міністерству соціальної політики України для врахування  в роботі.

Зазначимо, відповідно до соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, було проведено додатковий моніторинг стану надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям у 2012-2013 роках. Опрацьовані прогнозні показники чисельності одержувачів зазначеного виду допомоги до кінця поточного року та визначено прогнозну додаткову потребу в коштах. Розрахунки проведені з урахуванням пропозицій щодо збільшення рівня забезпечення прожиткового мінімуму для дітей, які входять до складу малозабезпеченої сім’ї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...